Roulette Tactieken en Systemen

Wanneer je Roulette gaat spelen, dan is het altijd handig om een tactiek of een systeem te hebben. Dit geldt voor beginnende spelers en uiteraard ook zeker voor ervaren Roulette spelers. De verschillende Roulette tactieken en systemen kunnen er voor zorgen dat je meer kans maakt op prijzen. Daarnaast is het ook zo dat deze Roulette tactieken en systemen er zeker voor zorgen dat je meer routine in het Roulette spel krijgt. Waar prijzen anders enkel en alleen gebaseerd waren op geluk en toeval, zal dat veranderen als je gaat spelen met een tactiek of een systeem.

Het is namelijk zo dat uiteraard iedereen prijzen kan winnen bij het Roulette spel. Of je nu gebruik maakt van Roulette tactieken en systemen of niet. Maar het is natuurlijk zo dat je meer kans maakt op een prijs, als je hier wel gebruik van maakt. Je speelt dan namelijk met een gedachte in plaats van op puur geluk. We horen je denken dat Roulette toch hierop gebaseerd is, maar toch kan je door middel van een systeem je winkansen structureel verhogen. Iedereen kan per ongeluk opeens een hele leuke prijs winnen bij Roulette, maar deze prijzen ook snel weer verliezen omdat ze zomaar wat doen. Met Roulette tactieken en systemen haal je dit grotendeels weg.

Je hebt verschillende Roulette tactieken en systemen. We beginnen met een makkelijke tactiek. Dit wordt ook wel het enkele cijfer systeem genoemd. Je zet namelijk in op één nummer en hier blijf je bij. Ook al verlies je. Het mooie van dit systeem is dat je in principe 35 keer kan verliezen en win je de volgende keer wel, dan heb je alsnog je inzet terug. Dit komt door de hoge winstuitkering van het inzetten op één cijfer. Het is wel de kunst om jezelf te verbieden over te stappen naar een ander nummer. Pas wanneer je gewonnen hebt, dan ga je naar een nieuw nummer en hier herhaal je het systeem weer.

Zo zijn er nog meer relatief eenvoudige Roulette tactieken en systemen. Het inzetten op enkelvoudige winkansen bijvoorbeeld. Dit is bijvoorbeeld rood of zwart, hier heb je namelijk 50% kans op winst op. Je zet een bedrag op bijvoorbeeld rood van 1 euro. Verlies je, dan verdubbel je dit bedrag. Dit blijf je doen, totdat je wint. Dan haal je telkens de helft van de inzet er weer af. Dit blijf je herhalen. Dus winnen betekent de inzet halveren totdat je weer op de eerste inzet bent beland. Verliezen betekent verdubbelen totdat je wint. Dit wordt ook wel het D’alembert systeem genoemd.

Er is ook nog het Fibonacci systeem. Dit is een redelijk ingewikkelde manier van spelen en waar de andere Roulette tactieken en systemen wat eenvoudiger waren, heb je bij dit systeem wel even pen en papier nodig om het één en ander te noteren. Anders wordt het een lastig verhaal, helemaal aan het begin van het gebruik van dit Roulette systeem. De cijfers welke je dient te noteren voordat je begint met het gebruiken van dit Systeem zijn 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,233,275. Wanneer je deze cijfers hebt genoteerd heb je het moeilijkste eigenlijk wel gehad, want hierna dien je alleen deze cijfers te volgen. Je begint dus met 1 euro inzet. Dit is de eerste inzet en wanneer je wint, dan blijf je lekker bij deze inzet. Maar wanneer je verliest, dan ga je naar de volgende stap. Dat is in dit systeem nog steeds 1 euro. Dus dan blijf je dezelfde inzet houden. Daarna ga je pas omhoog in je inzet dus dan heb je in eerste instantie een relatief lage inzet. Je blijft elke keer één stap omhoog gaan wanneer je verliest, maar win je, dan ga je twee stappen naar beneden. Hierdoor is dit systeem een hele goede en veilige manier van Roulette spelen.